Sommige mensen uit Rotterdam zeggen dat het niet de social shares zijn die hen in belang hebben doen inboeten. Het zijn de inkomende links. Het is een toenemende trend onder webmasters en SEO-experts dat zij streven naar het verhogen van het aantal inkomende links die naar hun websites leiden. Er wordt echter beweerd dat het hebben van een groot aantal inkomende links het rankingpercentage van een site niet zal verbeteren. Men geloofde dat het alleen de inkomende links waren die een hoog gewicht kregen van Google. Maar, anderen geloven dat het alleen gaat om het gewicht van de inkomende links, er is een effect van de inkomende links. Sinds de Panda update is er echter veel veranderd in Rotterdam. De Panda update, die beweert de strengste algoritmische verandering ooit te zijn, heeft veel websites gestraft. Dit zijn 16 voorbeelden van praktijken die nu of binnenkort moeten stoppen, of veel van uw websites zijn misschien getroffen door de update. U zou zwaar zoekmachine verkeer kunnen verliezen, of misschien uw aandelenkoersen kunnen laten stijgen. Stop Voorbeeld Websites kunstmatig sappig te maken Hierboven staan voorbeelden van websites die niet meer zo populair zijn. Ze waren ooit erg populair, maar nu zijn ze dat niet meer. Het is een geluk voor de websites die goed zijn gebleven, met alleen de originele inhoud.

Online Infinity kan je alles uitleggen over SEO en wat wel slim is of wat minder slim is. De SEO experts van Online Infinity weten wat zij moeten doen om jouw SEO campagne tot een succes te maken, in en rondom Rotterdam. 

online-infinity.nl