Wat CBD e-liquids echter uniek maakt, is dat je de echte cbd ervaring kunt krijgen en er zit zelfs geen nicotine in. Deze soort e-liquids worden geïnhaleerd via een vaporizer. Dit kan de focus en aandachtsspanne van deze e-sigaret gebruikers verbeteren en (uiteraard) zorgen voor minder drang om te roken. 

CBD e-liquid is één stap verwijderd van het worden van een mainstream product dat de manier waarop mensen denken over e-sigaretten voorgoed zou kunnen veranderen. CBD e-liquids zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten. 

In deze divisie van CBD e-liquids, kunnen sommige pennen komen met harde opgenomen claims die echt geen basis hebben. Bijvoorbeeld, e-Liquid Imperial zou kunnen komen/komen met claims: Ze dachten dat het gewoon een beter idee was om een e-liquid op basis van glycerol en propyleenglycol te maken die dezelfde CBD e-liquid bevat als in CBD-oliën. 

CBD e-liquids zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten. De algemene namen die bedrijven gebruiken zijn vaak geen namen die een mens zou herkennen. We mogen echter niet vergeten dat een industriële GMO-patch veel verschillende innovatieve namen kan krijgen, zodat men zich kan afvragen op welk punt een GMO-patch geen patch meer is of hoe handig de patches zijn die bij de e-cig worden geleverd. 

Het grootste verschil tussen CBD e-liquids en niet-CBD e-liquids staan bekend als de inhoud van de e-liquids en de “cannabis concentraten” waarbij het verschil tussen e-liquid concentraten om de hoek komt kijken. Zo bevat e-Liquid bepaalde CBD-concentraten met een vloeibare substantie die verdampt. Het is vergelijkbaar met de CBD-concentraten variëteit ingesteld door bedrijven. CBD concentraten bevatten echter ook meer CBD dan de meeste CBD e-liquid mengsels die op de markt verkrijgbaar zijn. Verschillende producten hebben zeer weinig ingrediënten, met voornamelijk genoemde CBD concentraten en een waterdrager. Zo bevatten Wicks E-Liquid CBD 20 mg CBD Concentrate en Wicks E- Liquid CBD 20 mg CBD Concentrate respectievelijk 18 mg CBD en 20 mg THC. Omdat CBD-concentraten grotendeels uit CBD bestaan, is het geen wonder dat de naadverbindingen moeilijk te vinden zijn.

brandysmoke.nl